Inici » Política de privadesa de NotadeVeu.cat

Política de privadesa de NotadeVeu.cat

Qui som

El nostre lloc web és notadeveu.cat

Comentaris

Quan les visitants deixen comentaris en aquest lloc web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, així com l’adreça IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecció de missatges brossa.

Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electrònic (també anomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’estàs usant. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible a automattic.com/privacy. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del teu perfil és visible al públic al context del comentari.

Galetes

Si deixes un comentari en la pàgina web, pots optar per desar el nom, l’adreça de correu electrònic i la pàgina web en les galetes. Això és per la teua comoditat perquè no hagis d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes s’emmagatzemen durant un any.

Contingut incrustat d’altres llocs web

Aquest lloc web inclou contingut incrustat (per exemple, d’Spotify o Youtube). El contingut incrustat des d’altres pàgines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant l’estigués visitant.

Aquests continguts externs poden recollir dades sobre tu, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitorar la interacció amb el contingut incrustat, incloent-hi la traça de la interacció amb el contingut incrustat si tens un compte i has iniciat sessió en aquesta pàgina web.

Quant de temps retenim les dades

Si deixes un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Això és per poder reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderació.

Quins drets tens sobre les vostres dades

Pots demanar-nos que esborrem qualsevol dada personal teua que tinguem. Això no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb propòsits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjançant un servei de detecció de brossa automatitzat.