Inici » #NotaDeVeu001 | Saps que les notes de veu s’emmagatzemen dins del teu telèfon?

#NotaDeVeu001 | Saps que les notes de veu s’emmagatzemen dins del teu telèfon?

Això és una nota de veu.

nota de veuwhatsAppSignalTelegramgestió de fitxersRamon OromíRàdio Tàrrega

Això és una microcol·laboració amb Ràdio Tàrrega, -la primera de moltes, espero- per capturar i compartir bones pràctiques i recursos TIC, amb totes vosaltres.

Per cert, sabies que aquestes petites gravacions d’àudio que envies i reps a través de les eines de missatgeria instantània s’emmagatzemen i ocupen espai dins de la memòria del teu telèfon?

Per gestionar-les, desbloqueja la pantalla i obre l’aplicació Gestor de fitxers. Un cop dins, ves a l’Emmagatzematge intern.

Les notes de veu que has enviat i rebut utilitzant Whatsapp, les trobaràs ordenades segons la data de creació a la carpeta amb el mateix nom. Entra a la subcarpeta Media i després a Whatsapp Audio.

De manera semblant, pots fer-ho amb les de Telegram, que es desen dins de la carpeta Telegram Audio.

Amb Signal, la cosa funciona una mica diferent: Has d’obrir l’aplicació i entrar a la Configuració i seguir el camí Dades i emmagatzematge | Gestiona l’emmagatzematge | Revisa l’emmagatzematge. Un cop dins, toca la pestanya Àudio.

Et recomano que abans d’esborrar-les, i per tal d’evitar accidents,  les escoltis de nou.

Si vols esborrar-les totes de cop, fes un toc llarg damunt d’un dels àudios i després prem el botó que ha aparegut a la cantonada superior dreta.  Toca l’opció Suprimeix i confirma l’acció.

Espero que aquesta nota hagi estat útil. Pots recuperar totes les meues notes de veu a notadeveu.tumblr.com.També pots seguir-me al Twitter @empoderantTIC

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *