Inici » #NotaDeVeu 042 | Saps que és la Catosfera?

#NotaDeVeu 042 | Saps que és la Catosfera?

Això és una nota de veu.  Això és una microcol·laboració amb Ràdio Tàrrega per capturar i compartir bones pràctiques i recursos TIC, amb totes vosaltres. Per cert, saps que és la Catosfera?

D’ençà que l’any 2005 l’escriptor i bloguer lleidatà Toni Ibàñez va utilitzar aquest terme per primera vegada al seu bloc, les internautes catalanes l’han incorporat per designar l’univers de blogs que agrupa els blogs escrits en llengua catalana i la comunitat virtual que s’articula al seu voltant.

Precisament avui comença una nova edició de la Catosfera, un cicle gratuït de debats, tallers i xerrades inspiradores per a tots els públics sobre la comunicació digital i les novetats tecnològiques.

Iniciada l’any 2008 com un aplec de blocaires i de tuitaires catalanes, han esdevingut el punt de referència i trobada anual de tot el que es mou a la Internet catalana. 

La tretzena edició de la Catosfera se celebra fins dissabte vinent, de manera presencial, a la ciutat de Girona. Així mateix, totes les taules programades també es poden seguir en línia a través del web 2021.catosfera.cat  o mitjançant l’etiqueta #catosfera, a Twitter.

Aquesta edició se centra a explorar la conjunció entre comunicació i Internet, i de manera més concreta sobre l’ecosistema digital, la figura de l’influencer, l’impacte de la desinformació o les xarxes com a oportunitat i model de negoci.

L’esdeveniment es divideix en quatre àmbits:

Catosfera.media tracta sobre la transformació digital i els nous models de negoci que afecten els mitjans de comunicació i la indústria comunicativa del nostre país.

Catosfera.edu és un espai dedicat a les adolescents i joves per promoure una navegació segura i el debat sobre l’ús que fan de les xarxes socials i d’Internet. 

Catosfera.tech són unes jornades especialitzades, dirigides al teixit empresarial amb grans professionals de posicionament SEO i xerrades sobre les darreres novetats, les tendències i la innovació tecnològiques.

Catosfera.off proposa moments concrets per fomentar el treball en xarxa, per potenciar el talent i l’intercanvi de coneixement i oportunitats de negoci.

Ara és l’hora, catalans! Ara és l’hora de fer xarxa!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *