Inici » #NotadeVeu 0085 | Coneixes Google Actívate?

#NotadeVeu 0085 | Coneixes Google Actívate?

Això és una nota de veu. Això és una microcol·laboració amb Ràdio Tàrrega per capturar i compartir bones pràctiques i recursos TIC, amb totes vosaltres Per cert, coneixes Google Actívate?

Aquesta plataforma neix amb l’objectiu de facilitar l’accés al coneixement orientat a l’aprenentatge, l’emprenedoria i el món professional. 

Google Actívate facilita l’accés universal a cursos sense cost, en modalitat presencial i en línia per enfortir les competències digitals. També anima a descobrir de quina manera les tecnologies de la informació, la comunicació i la relació poden ajudar a millorar l’ocupabilitat i l’emprenedoria.  

Amb l’ajuda d’expertes i usuàries experimentades, facilita l’adquisició i el desenvolupament de les competències necessàries per materialitzar els teus objectius personals, professionals o de negoci.

Mitjançant tutorials en vídeo, activitats i recursos i partint de l’experiència, proposa anar superant diferents reptes, per tal de fer créixer les competències digitals, que podràs començar a aplicar des d’un bon principi. Aquests continguts es complementen amb un seguit d’eines, guies i consells que poden ajudar-te a continuar avançant, per ser més forta i resilient, en el context de la societat digital.

Temàtiques

Pots seleccionar mòduls concrets o, si ho prefereixes, dur a terme un curs complet.

Actualment, n’hi ha més de cinquanta disponibles, com  ara de ciberseguretat, màrqueting i posicionament digital, programació, productivitat i benestar digital, intel·ligència artificial i aprenentatge automàtic,…

 A l’apartat Cursos online pots descobrir l’oferta, conèixer-ne els detalls i filtrar-la segons la  temàtica, la durada, la dificultat, el proveïdor del curs i si en superar-lo, s’obté certificació gratuïta o de pagament.

Diagnòstic

En crear el teu compte per començar la formació, pots realitzar un diagnòstic per configurar un pla d’aprenentatge personalitzat que només inclogui els temes rellevants segons els teus objectius i necessitats. 

Per descomptat, només és una guia: si veus alguna cosa més que t’agradaria aprendre i que no està inclòs al teu pla, pots afegir-t’hi lliurement.

Tens un pla!

Des de l’apartat Plan de formación pots accedir i fer un seguiment de tots els cursos als quals t’has afegit, gràcies a l’indicador de progrés del tauler de control.

Pots començar tants cursos com vulguis, avançar cap a temes nous i finalitzar els altres més tard. No t’angoixis. Tingues present que pots completar els temes quan vulguis i al teu ritme. 

Sempre que vulguis, pots accedir i consultar els recursos, des de la plataforma web

Les insígnies

Al final de cada unitat d’aprenentatge, hauràs de respondre un qüestionari d’avaluació. 

Si el completes correctament, obtindràs una insígnia. Això és un reconeixement digital que acredita que has superat amb èxit aquest apartat.

En alguns cursos, a més, en completar el temari també aconseguiràs la certificació. Pots descarregar-la en format PDF, des de l’apartat Plan de formación. Aquesta certificació està acreditada per diferents institucions i empreses del sector digital. Per dir-ne algunes, a més de Google, hi trobaràs les universitats Complutense de Madrid, la d’Alacant i la de Helsinki o la Fundación Santa Maria la Real i l’Instituto Nacional de Ciberseguridad.

A què esperes per activar-te?

Entra al web learndigital.withgoogle.com/activate per trobar el teu curs i impulsar-te digitalment!

Tots els continguts són d’accés lliure i gratuït, sempre mantenint-ne l’autoria.
Amb tot, si ho desitges, pots convidar-me a un cafè.
Sempre gràcies!

Vols rebre les noves publicacions a la teua bústia? Subscriu-te a la llista de distribució quinzenal d’Aplec d’experiències i reflexions sobre tecnologia, educació, ‘…i lo que surja.’

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *