Inici » #NotadeVeu 0044 / T’agrada decidir el teu futur?

#NotadeVeu 0044 / T’agrada decidir el teu futur?

Això és una nota de veu. Això és una microcol·laboració amb Ràdio Tàrrega per capturar i compartir bones pràctiques i recursos TIC, amb totes vosaltres. Per cert, t’agrada decidir el teu futur?

Internet, la revolució digital i la intel·ligència artificial estan canviant la nostra manera de fer i de relacionar-nos. 

A hores d’ara, segur que els conceptes de sobirania financera o energètica o tecnològica, ja et resulten familiars. Ara que ens trobem immerses en la transició cap a la xarxa intel·ligent, cal afegir-hi el de la sobirania digital.

Qui més qui menys, viu aquest procés de desenvo­lupament imparable d’internet i del món digital, entre l’eufòria per les oportunitats i la inquietud, per la incertesa dels seus límits i conseqüències. 

Per això, cada vegada hi ha més veus que reclamen donar respostes al desafiament d’una societat hibrida. 

Més encara, si volem revertir els efectes de la pandèmia i de la crisi climàtica en la nostra societat, que han accentuat més les desigualtats socials, obrint noves bretxes i fer front a les incerteses s’obren enfront del model de societat digital, hiperconnectada i interdependent.

Precisament, des d’ahir i fins demà divendres, se celebra a Barcelona i a internet, la DecidimFest 2021, amb el lema Democràcia, Tecnologia i Justícia Global.

El desenvolupament tecnològic, les relacions de poder, els models de governança, la gestió sostenible i respectuosa amb el medi ambient, els drets, llibertats i deures digitals de la ciutadania, la governança i la justícia global,…  centraran els debats.

Decidim Fest està obert a tothom, és gratuït i les ponències s’emeten en línia des del web de l’esdeveniment També pots seguir-les a través de Twitter, amb l’etiqueta #decidimfest21

Decidim Fest està organitzat per la comunitat Metadecidim, una plataforma digital de participació ciutadana feta amb programari lliure i de codi obert, encarregada de gestionar totes les dimensions del projecte Decidim. Pots coneixer i participar en aquesta xarxa des del seu web meta.decidim.org.

Ha arribat el moment d’escollir què vols ser de gran!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *