#NotadeVeu 0044 / T’agrada decidir el teu futur?

Això és una nota de veu. Això és una microcol·laboració amb Ràdio Tàrrega per capturar i compartir bones pràctiques i recursos TIC, amb totes vosaltres. Per cert, t’agrada decidir el teu futur?

Internet, la revolució digital i la intel·ligència artificial estan canviant la nostra manera de fer i de relacionar-nos. 

A hores d’ara, segur que els conceptes de sobirania financera o energètica o tecnològica, ja et resulten familiars. Ara que ens trobem immerses en la transició cap a la xarxa intel·ligent, cal afegir-hi el de la sobirania digital.

Qui més qui menys, viu aquest procés de desenvo­lupament imparable d’internet i del món digital, entre l’eufòria per les oportunitats i la inquietud, per la incertesa dels seus límits i conseqüències. 

Per això, cada vegada hi ha més veus que reclamen donar respostes al desafiament d’una societat hibrida. 

Més encara, si volem revertir els efectes de la pandèmia i de la crisi climàtica en la nostra societat, que han accentuat més les desigualtats socials, obrint noves bretxes i fer front a les incerteses s’obren enfront del model de societat digital, hiperconnectada i interdependent.

Precisament, des d’ahir i fins demà divendres, se celebra a Barcelona i a internet, la DecidimFest 2021, amb el lema Democràcia, Tecnologia i Justícia Global.

El desenvolupament tecnològic, les relacions de poder, els models de governança, la gestió sostenible i respectuosa amb el medi ambient, els drets, llibertats i deures digitals de la ciutadania, la governança i la justícia global,…  centraran els debats.

Decidim Fest està obert a tothom, és gratuït i les ponències s’emeten en línia des del web de l’esdeveniment També pots seguir-les a través de Twitter, amb l’etiqueta #decidimfest21

Decidim Fest està organitzat per la comunitat Metadecidim, una plataforma digital de participació ciutadana feta amb programari lliure i de codi obert, encarregada de gestionar totes les dimensions del projecte Decidim. Pots coneixer i participar en aquesta xarxa des del seu web meta.decidim.org.

Ha arribat el moment d’escollir què vols ser de gran!

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.